Nl.AmazingHope.net (Op de home page) Nl.AmazingHope.net

Einde van de Wereld in december 2012, de komst van de Antichrist, hoe zit het met de Bijbel?

Einde van de Wereld 2012 profetie?

600_konec_sveta_2012.jpg

Einde van de Wereld in december 2012, de komst van de Antichrist, hoe zit het met de Bijbel?

Toegevoegd: 09.12.2012
Aantal keren bekeken: 146204x
Onderwerpen: Einde van de Wereld 2012 profetie?
PrintTisk

Het naderen van de vele verwachte datum, de datum waarop de laatste tijd beweegt alle media. We gaan naar verschillende e-mail vragen over deze gegevens. Datum van 21 December 2012, waarop de Maya-kalender eindigt. Zal de apocalyptische einde van de wereld? Of zal de overgang naar het nieuwe tijdperk van Aquarius, re-trillen naar de vijfde dimensie? Reinigt de planeet Aarde en de daaropvolgende overgang naar het tijdperk van vrede en welvaart progressief? Of zal de nieuwe wereldorde hersteld, de leeftijd van het totalitarisme? Antichrist komt, en zal worden gehouden de tweede komst van Jezus Christus? Zal stroomuitval zal drie dagen van duisternis? Het is echt heel interessant om rond te kijken op het internet, waar een breed scala van informatie met betrekking tot de bovenstaande gegevens. Elke theorie die datum niet stabiel is, verandert en voortdurend in ontwikkeling in steeds nieuwe kennis. Ik zou het een kennis over de evolutie noemen in 2012. Onder de mensen angst en paniek. Zo wordt in Rusland paniek uit het einde van de wereld, en hij moest minister en het parlement in te grijpen. De mensen daar begon af te lossen voedsel als gevolg van de terreur van de Apocalyps, kwesties zijn zelfs mensen in de gevangenis. Parlement roept de media om theorieën over het einde van de wereld binnen te dringen. Wie zit er achter dit fenomeen, wat leidt mensen slopen de paniek?

Planet Earth, het slagveld tussen goed en kwaad

De Bijbel vertelt ons dat we twee wereldmachten hebben. God, die staat voor goedheid, is een constante onveranderlijk, heeft eens gezegd dat dit geldt voor alle eeuwigheid. Wat schreven we in Zijn Woord de Bijbel staat vol met absolute precisie. Aan de andere kant is er een gevallen cherub die trok het derde hemelse gastheer in opstand tegen God. Hij werd geworpen uit de hemel, de eerste mensen naar de zonde, in opstand tegen Gods wet. Hij beweert dat Gods wet ongeldig is en niet hoeft te houden. Het is Satan, de vader van de leugen, die vertegenwoordigt het kwaad. Het is niet-const, vluchtige, als losse zand. Op deze wereld, de strijd tussen goed en kwaad.

Als we terug gaan naar de datum van 21 december 2012, waar veel profeteren gebeurtenissen regelt, als we kijken naar het occulte bloeddorstige Maya-beschaving, aan welke kant van dit werk vandaan? Ik durf te zeggen dat al deze theorieën over het einde van de wereld komen uit een hand en van de opdrachtgever aan de leugens van Satan. Reeds aan het begin Satan heeft gebruikt al zijn vaardigheden om Adam en Eva te verleiden tot zonde. Het werkt ook vandaag met een nog grotere inspanning, die zich heeft ontwikkeld door de jaren heen om de hele wereld te bedriegen in de afgrond van zonde en rebellie tegen God. De Bijbel vertelt ons dat voor de overtreding van de wet = een zonde, dood en Satan zegt dat je sterft, maak je geen zorgen, je zult meer weten, zult u als God zijn. Deceiving mensheid onbeperkt aantal religies, theorieën, alleen maar om mensen af ​​te leiden van God en Zijn wet van de liefde.

Komende Antichrist

Ik weet niet wat er zal gebeuren van die gegevens, weet gewoon dat het onbijbels is om te speculeren, om vast te stellen, om de toekomst te voorspellen. Naast alle verschillende dus onschriftuurlijke theorieën over het einde van de wereld, opnieuw trillen naar de vijfde dimensie, transformaties, en nog veel meer, kostte me een paar plaatsen te noemen de komst van de Antichrist, die moet, om meerdere bronnen plaatsvinden in december 2012. Zoals vermeld in vele artikelen aan amazinghope.net gepresenteerd voor de Heer Jezus Christus terugkomt weet, zal het worden nagebootst door zijn komst. Satan zal in de vorm van navolging van Christus en zijn komst in heerlijkheid. Het zal de ultieme misleiding van zijn regering hier op aarde om te bedriegen en trok aan zijn kant opstanden over de hele wereld.

De zogenaamde zieners katholieke kerk hebben gezien voor meerdere jaren en dat de laatste gebeurtenissen van onze planeet aarde. Bereid je voor op de komst van Jezus en het bericht van de komst van de Antichrist.

Ik citeer een van hen: de boodschap van de 499e De boodschap van Jezus van 20 juli 2012 om 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Drie en een half jaar van de Grote Verdrukking zal beginnen in december 2012. Dit is de tijd waarin de Antichrist zal verschijnen als een oorlogsheld. Zijn ziel werd overgedragen aan de satan, die eigenaar is van elk deel van het. Kracht die zal heersen, want de tijd zal blijven worden beschouwd niet alleen als een vredestichter, maar mensen zullen denken dat ik het ben, Jezus Christus, de Verlosser van de mensheid. Uiteindelijk geloven ook dat de Antichrist is verzonden om aan te kondigen mijn tweede komst. Waarom zo veel ongelukkige zielen met een bereidheid om het merk merkteken van het beest te aanvaarden. Omdat hij is een beest in elk opzicht, door de manier waarop Satan zelf zich zal manifesteren in zijn lichaam. Wonderen vinden plaats in de hemel. Het zal mensen genezen. Zal het hoofd van de nieuwe wereldreligie. Samen met de valse profeet die de buitenverpakking katholieke kerk het hoofd in het land, zal nauw samenwerken met het oog op al Gods kinderen te misleiden ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Het is begrijpelijk dat de katholieke kerk, waarvan de leden terug te keren naar Gods Woord te bestuderen, die ze nodig hebben om de Bijbelse profetie te vervullen en de antichrist en zijn komst te bepalen. Daarom Satan probeert om deze oprechte gelovigen te bedriegen en weer aan de woorden "indien het mogelijk was zouden ze ontucht en verkiezing." Antichrist volgens hun visie, zal bude charismatisch persoon die verenigt religie supernormale vermogens zal wonderen te doen, te genezen, dan zal worden beschouwd door mensen tot Christus. Meer varovani.org. Dit bericht, maar is het niet eens met de bijbelse waarheden en ondersteunen twee grootste fouten, overgenomen uit het heidendom aan de christelijke leer. Het is een fout die is niet meer nodig om alle geboden van Gods wet, met inbegrip van de zaterdag fout en de onsterfelijkheid van de ziel te observeren.

Het is interessant dat de katholieke kerk de antichrist, die is zeer vergelijkbaar met Maitreya, die verwacht dat de New Age beweging als messias wachten. De zogenaamde Maitrea Christus wordt binnenkort volgens Benjamin Creme uit Schotland te komen naar deze aarde. De zogenaamde Declaration Day, wanneer Maitrea verschijnt en begint om in het openbaar te werken. Het moet een charismatische persoon, een leraar van naties, is te verenigen religies van de wereld te zijn. Hij moet brengen wereldvrede en harmonie. De komst van Maitreya prichod.cz

De Bijbel vertelt ons dat voor de tweede komst van Jezus Christus, en velen zullen tot Christus komen na te bootsen. Het is duidelijk dat de navolging van Christus 'komst kan worden op meerdere sites, meerdere partijen. Deze valse christussen zullen immense liefde, barmhartigheid, mededogen, maar prediken zonder te luisteren naar al Gods geboden.
Daarom is de Schrift is de enige maatregel van hoe deze oplichters die komen in de naam van Jezus Christus te openbaren. Merk op dat de apostel Paulus duidelijk gewaarschuwd tegen deze, waarin staat dat u de mens wetteloosheid bedriegen (met andere woorden, hij die met voeten treedt de wet van God), en verklaarde dat deze verborgenheid der ongerechtigheid zal komen van de christelijke kerk, die heeft gewerkt op het moment .

Satan vertrapt op God vanaf het begin van de verordeningen en kunnen dus gemakkelijk te detecteren dat een messias, die zal spreken tegen de wet van God en wordt het idee van mijn eerste leugen in het paradijs dat de doden niet dood, maar hun zielen zijn nog in leven, de geest van de antichrist geest Satan!

2e Tessalonicenzen 2,1-8 - de komst van onze Here Jezus Christus en onze vereniging met Hem, wij vragen u, broeders, om zich te laten gemakkelijk worden geschud in hun kennis of schrikken hetzij door geest of door woord of door brief, gepubliceerd voor onze, alsof de dag des Heren reeds is gekomen. Laat niemand verleiden een of andere manier, niet komen totdat eerst de afval komt en zal niet worden geopenbaard aan de persoon wetteloosheid, de zoon des verderfs, die weerstand bouwt tegen alles en trots boven alles wat God genaamd of voorwerp van verering, zodat hij zit als God in de tempel van God, en zichzelf als God. Weet je nog dat ik je dit verteld, toen ik nog bij u was? U weet ook wat hij nu woont, alleen worden onthuld op het moment. Want het geheimenis der wetteloosheid is reeds actief is, gewoon te wachten totdat degene die nu woont zal niet worden genomen van de bron. En dan zal het geopenbaard worden zonder wettige, die door de Heer Jezus zal de adem van zijn mond te verwijderen, en zal vernietigen hem en zijn daden duidelijke openbaring van zijn komst.

Matteüs 24,24 - Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan, en zullen grote tekenen en wonderen doen om te misleiden, (indien het mogelijk ware) ook de uitverkorenen. "

Lukas 21,8 - ".. Ziet toe, dat gij niet verleid wordt Want velen zullen komen onder mijn naam en zeggen dat ik ben de Christus, en de tijd nadert snel Waarom niet gaan na hen."

Uit de geschriften van Ellen G. White van de komst van de Antichrist

Vermomd als een engel des lichts, zal (Satan) naar de aarde lopen als een wonderdoener. Mooie taal zal verheven gedachten. Zal spreken vriendelijke woorden en het uitvoeren van goede daden. Zichzelf als Christus, maar op een gegeven moment zal een duidelijk verschil te zijn. Satan zal afwenden mensen van de Wet van God. (FE 471472)

Zullen beweren dat zaterdag werd veranderd van de zevende naar de eerste dag van de week, en als een meester op de eerste dag van de week worden gepresenteerd deze zaterdag voor een valse test van loyaliteit aan hem. (MS 153, 1902)

We zullen ons te vertellen om dit wezen te aanbidden, die de wereld zal verheerlijken als Christus. Wat moeten we doen? Vertel hen dat Christus ons waarschuwt tegen zo'n tegenstander, dat is de ergste vijand van de mens, maar beweert dat hij God is. En dat wanneer Christus verschijnt, zal het met grote kracht en heerlijkheid, begeleid door engelen in het aantal van honderd duizend maal duizend en tien honderd duizend, en dat als hij komt, zullen we Zijn stem kennen. (6BC 1105.1106)

Bijbel spreekt en waarschuwt dat de geboden zijn onveranderlijk, en die macht zal komen, die zal proberen om Gods geboden te veranderen. Het is belangrijk om de problematiek te bestuderen en er zeker van wat de Schrift zegt te maken.

Psalm 111,7-8 - "Handelingen van zijn handen zijn waarheid en gerechtigheid;. Al zijn geboden zijn betrouwbaar, betrouwbaar, voor eeuwig en altijd, uitgegeven in waarheid en oprechtheid"

Daniel 7,25 - (kleine hoorn, of de Antichrist) "zal worden uiten van woorden tegen de Allerhoogste en niet laat de heiligen van de Allerhoogste zal ook rekening houden met het veranderen van de tijden en de wet." (STUD) "zal trachten veranderen tijden en de wet. "

Hoe weten we dat de ware antichrist?

1 Te vermomd als een engel van het licht, het is een wezen dat we nog nooit eerder gezien
2 Hij zal Zich openbaren in verschillende plaatsen, zal niet zichtbaar en hoorbaar zijn in de hele wereld op een moment
3 Het zal wonderen en mirakels, de zieken genezen
4 Hij zal afwenden mensen uit de wet van God
5 Hij zal zeggen dat zaterdag werd veranderd van de zevende dag naar de eerste dag van de week zondag
6 Zij die niet accepteren het merkteken van het beest zondag zal blijven heiligen de sabbat, zullen worden vervolgd

Wat zijn de ware komst van onze Heiland, Jezus Christus?

1 wederkomst van Jezus Christus zal hoorbaar en zichtbaar in de hele wereld op een moment
2 Jezus Christus reeds gekomen is down to earth, verschijnt op een wolk en de rechtvaardigen zullen grijpen
3 worden geopend graven, en de rechtvaardigen van Adam tot de huidige stijging tot leven
4 De onrechtvaardigen zullen omkomen in de komst van Jezus Christus, kon het niet verdragen de heerlijkheid van Zijn komst
5 Na de komst van Jezus Christus, de wereld zoals wij die kennen niet meer doorgaan, zal het land te blijven na 1000 jaar van verlatenheid

Lucas 17,24 - als de bliksem verlichten het landschap van het ene eind van de hemel naar de andere, zo zal de Zoon des mensen in zijn tijd.

1 Tessalonicenzen 4,16-18 - Er zal een spetterende commando, met de stem van de aartsengel en de bazuin van God, de Heere Zelf zal nederdalen van de hemel, en de eerste keer dat de doden in Christus zullen opstaan. We wonen samen met hen hebben we ingehaald in de wolken om de Heer te ontmoeten, dan zijn we met de Heer voor altijd. Moedig elkaar met deze woorden.

Openbaring 1,7 - Zie, komt met de wolken, en elk oog zal Hem zien, ook degenen die hem doorstoken. Alle stammen van de aarde voor hem te huilen. Ja, amen.

Tot slot

Ik weet niet beweren wat is een mystieke plaats van die gegevens in december 2012, is het niet onze taak om de datum van het einde van de wereld te bepalen. Ik wil erop wijzen dat al deze theorieën zijn afkomstig uit het atelier van zijn vader leugens van Satan. In elk geval is het duidelijk dat we in het einde van de geschiedenis van de wereld. Bijbelse profetieën zijn vervuld, de wereld is zoals in alle Sodom en Gomorra. Laten we niet zijn als de dagen van Noach, of als Sodom en Gomorští, laat ons leven in afwachting van de terugkeer van onze Heiland.

Lukas 17, 26-29 - Zoals de dagen van Noach, zo zal het zijn in de dagen van de Zoon des mensen: eten en drinken, trouwen en ten huwelijk gevende, tot op de dag, waarop Noach in de ark. Toen de zondvloed kwam en verdierf ze allen. Ook in de dagen van Lot: zij aten en dronken, zij kochten en verkochten, zij plantten, zij bouwden, maar op de dag dat Lot uit Sodom ging het vuur uit de hemel regende het zwavel en alle vernietigen. Nu zal de dag waarop de Zoon des mensen verschijnen zijn.

Ik geloof dat de Heer Jezus Christus spoedig zal wederkomen in Zijn heerlijkheid, en eindigt de geschiedenis van deze wereld van zonde. Maak je geen zorgen over, wanneer het zal zijn of wanneer de Antichrist geopenbaard, en het zal gebeuren en dat. Laat ons zorgen voor het, zijn onze harten, gedachten opgesteld om onze God te ontmoeten op elk moment. Niemand weet of er morgen zal zijn, als we wakker worden met een nieuwe morgen. De taak van iedere christen moet worden voorbereid en geleid door de Heilige Geest, Jezus uitstralen karakter elke dag. Er is geen reden zich zorgen te maken over de bijwerkingen die kunnen optreden. Onze taak is om te verdelen de wereld hoop en redding voor de wereld van Gods toorn te waarschuwen. Onze missie is om mensen te brengen aan Gods wet, toon het aan de mensen in het licht van zijn liefde en genade met vreugde en hoop in Jezus Christus te wijzen op het offer van Jezus en de hemelse familie.

Laat ons de schone christelijk leven te leiden zonder tweedracht en verlangens aan de wereld. Zich onthouden van wereldse dingen, muziek, televisie, gulzigheid en bestuderen het Woord van God voor elke dag. Aan iedereen die voldoet aan ons zien dat Christus in ons woont, Gods zoon, die bij ons geïntroduceerd in Gods Woord de Bijbel. Hij die gaf zijn troon, alles in het slachtoffer, het nemen van de menselijke vorm en stierf voor ons, zondaars, opdat wij het eeuwige leven te verkrijgen. Zoals reeds geschreven van de zonde is de dood, Jezus betaalde voor ons, hun bloed vergoten - voor ieder van ons!

1 Peter 4,1-4 - Ik onderging fysieke lijden van Christus, en dus met dezelfde inzet arm ook. Die geleden heeft op het lichaam heeft opgehouden van de zonde, zodat de rest van zijn leven in het lichaam het niet menselijke verlangens aan te pakken, maar de wil van God. We hebben al genoeg van het verspillen van tijd hebben, ze genieten heidenen: het leven in schaamteloze passies, dronkenschap, gulzigheid, in brasserijen en walgelijk afgoderij. Als ze ze niet produceren in grenzeloze losbandigheid, ze zijn vreemd en laster u.

Romeinen 13:11-14 - En nog een ding. Begrijpen wat is de tijd die tijd kwam om te ontwaken uit de slaap. Redding is dichter bij ons dan toen wij eerst geloofd. Nacht vorderde en de dag is nabij. Laten we schorten dan ook werken van duisternis en aandoen de wapenen van het licht! Laten ons eerlijk wandelen als in de dag niet in vraatzucht en dronkenschap, niet verleid en schaamteloos, niet in twist en nijd. In plaats van zorgen te maken over de fysieke wens om op de Heer Jezus Christus.

Gebed: Lieve Heer Jezus, dank u voor uw vergoten bloed voor het dat u nam mijn zonde, betaalde voor mijn schuld en redde mij uit de schaduw van de dood. Gelieve reinig mij van al mijn zonden, voeg me als je slachtoffer verdienste. Leid mij met Uw Heilige Geest op elke dag, geef mij een rein hart, die zal worden gemaakt van vlees en zal knijpen verdriet, voor elke onbekeerde mens. Ik zie dat de wereld is zo veel bedrog en de wereld zo snel nadert een einde. Typ een mij Uw heilige wet in mijn hart, of ik hem dan niet in liefde voor jou. Gelieve zich te onthouden mij van mijn SELF en schrijf me je personage in mijn doffe gezicht. Tenzij aangegeven verleid me, en kom dan snel uw koninkrijk, waar er twist, bedrog en strijd. Geef me de wijsheid om goede te onderscheiden van het kwade, geef me kracht altijd aan je zijde staan. Kom in mijn hart, alsjeblieft, ik hou van je en je alleen wilt volgen en aanbidden. Amen.


Gerelateerde artikelen uit de categorie - Einde van de Wereld 2012 profetie?

Einde van de Wereld 2012, de Maya's en hun agenda?

74_mayan-calander.jpg Om katastrofisch einde van de wereld in 2012? Of zal de overgang naar de nieuwe tijden, spiritueel gebaseerde maatschappij? Zijn deze feiten waar of fictie, fraude en bedrog?Datum naderen, waarvan veel ...
Toegevoegd: 14.01.2011
Aantal keren bekeken: 320514x

Nostradamus 2012 - valse profetieën

192_nostradamus.jpg Ik zou graag iets over de voorspellingen van Nostradamus schrijven, omdat het internet over hem veel discussie tussen mensen en spreekt regelmatig. Veel van zijn beangstigend beangstigend profetie, anderen zeggen dat ...
Toegevoegd: 25.10.2010
Aantal keren bekeken: 423565x

Test ware profeet - Hoe weten we het ware van de valse profeet?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figuur 1Deuteronomium 18,21-22 - U zegt: "Hoe weten we dat het niet een woord van de Here te spreken?" Nou, als de profeet zegt de HEERE namens iets dat gebeurt, ...
Toegevoegd: 09.12.2010
Aantal keren bekeken: 188223x
Aanbevolen

New Age - de Messias Maitrea in de profetieën

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age Beweging in meer recente jaren, groeit geleidelijk en onmerkbaar, en krijgt in alle gebieden van ons leven. De beweging groeide al snel uit het geheim, maar sinds 1984, toen ...
Toegevoegd: 30.11.2010
Aantal keren bekeken: 121068x

Profetie - New York 9 / 11 - WTC instorten - 11 september 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Lees dit interessante profetie. Ellen White zag in hun visie op wat er gebeurt in New York van 11 september 2001? Voor ons zijn deze gebeurtenissen nog steeds te wachten in ...
Toegevoegd: 09.12.2010
Aantal keren bekeken: 197737x

Nl.AmazingHope.net - Einde van de Wereld in december 2012, de komst van de Antichrist, hoe zit het met de Bijbel?