Nl.AmazingHope.net (Op de home page) Nl.AmazingHope.net

Vervolging van de gelovigen in de tijd van het einde

Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus

498_pronasledovani.jpg

Vervolging van de gelovigen in de tijd van het einde

Toegevoegd: 17.10.2011
Aantal keren bekeken: 242936x
Onderwerpen: Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus
PrintTisk

Iedereen die studies het onderwerp van de tijd en het einde van de zondag wetten, moeten ze weten dat harde tijden te wachten zijn. Er zijn verschillende verzen die vervolging zal plaatsvinden, maar merk op dat elk van deze verzen twee delen heeft - God's voorspelling dat er vervolging, en vervolgens de beloften van God voor de gelovigen. Vervolging vond plaats in verschillende vormen sinds mensenheugenis. Al degenen die God dienen, voor een ontmoeting met tegenstand van Satan en zijn helpers. En nu Satan is een zeer beperkte tijd, en hij weet dat hij een korte tijd. Openbaring 12,12.

Daniel 12.1 - In die tijd zullen ontstaan ​​Michaël, de grote prins en beschermer van uw mensen. Tijd van benauwdheid treedt op als wat er al sinds meer een natie. In die tijd zal uw volk zal zalig worden - iedereen die is ingeschreven in het boek.

Matteüs 24,9-13 - Dan ben je zorgen te maken en te doden omwille van mijn naam en u zult door alle volken gehaat worden. In die tijd velen zullen wegvallen en verraden elkaar en haat, en vele valse profeten zullen opstaan ​​en velen zullen zij verleiden. En aangezien verspreid boosheid, heeft de liefde van velen gekoeld. Maar wie volhardt tot het einde zal worden gered.

Openbaring 2,10 - Niets te vrezen wat je hebt doorstaan. Ziet, de duivel zal sommigen van u in de gevangenis werpen, te testen, zul je verdrukking van tien dagen. Wees getrouw tot de dood, en Ik zal u geven de kroon des levens.

Jezus leed veel van de mensen die hij geschapen. En als we lijden, we zijn op onze Jezus, die voor ons geleden. Citaat van Ellen Gould White (het citaat):... "Geen van de mensen die zo misbruikt en belasterd als de Zoon des mensen of zij bespotten hem en bespotten hem, omdat hij plichtsgetrouw vervuld Gods heilige wet Hated hem voor geen enkele reden stond hij in stilte Maar voor hun vijanden, en zei dat de vernedering en schaamte maken deel uit van het erfgoed van de christenen. Hij raadde zijn volgelingen tot woede weerstaan, en hij spoorde hen aan neochabovali de jacht. "(Zonen en Dochters van God, s.308 )

Denk je dat wij zullen vervolgen religieuze mensen, en misdadigers? Maar de Bijbel heeft voorspeld dat de meest wrede vervolging van de "christenen", die zal zelfs denken dat hij God is.

John 16,1-4 - Dit, ik zei toch dat je op een dwaalspoor gebracht. Excommuniceren u van de gemeente. Ja, komt de tijd dat iedereen die zal je vermoorden, zal denken dat door het dienen van God. Ze doen het omdat ze niet gekend hebben, noch de Vader mij. Ik heb je verteld dat je nog op het moment dat ik je vertelde.

Enkele eeuwen, Satan vervolgde de vroege Kerk, door middel van heidendom. Maar toen de kerk onder het mom van dienst aan God ingestemd met een compromis met het heidendom, werd harder en gevaarlijker vijand. De Rooms-katholieke Kerk gelooft dat God gaf haar het recht om het geweten controleren, om te bepalen wat ketterij, en hem straffen. Dit is een van de meest diepgewortelde van de pauselijke fouten. Wat zal het einde der tijden? Citaat: "Vervolging van het protestantisme Rome, die bijna vernietigde de godsdienst van Jezus Christus, zal zelfs nog erger, om zich te verenigen met de paus protestantisme." (Maranatha, 194)

Vervolging voorspeld in de Bijbel en profetische geest is veel meer dan alleen maar stress en angst. In sommige gevallen zal het marteling en dood. Quote:.. "Omdat de waarheid voorstanders weigeren om zondag aanbidden als de sabbat, veel van hen zijn gevangen gezet, anderen verbannen uit het land, anderen zullen lijden als slaven Vandaag hebben we zoiets als dit onmogelijk vinden Eenmaal teruggetrokken, maar het volk van God's Geest, die hen beschermt, en toen ze de macht van Satan, die een hekel aan Gods geboden verlaten, zijn ze ongewone dingen gebeuren. Het menselijk hart kan erg wreed zijn als het verdwijnt van Gods liefde en respect. (Groot Drama der Eeuwen, 381, 382)

Sommigen verloren hun eigendom. Velen zullen ervaren armoede na de bekendmaking ervan, dat hij, die volgt Gods sabbat, niet kunnen kopen of verkopen. Maar het hardst van alle worden gesplitst in de familie en dierbaarste vrienden vervreemding.

Matthew 10.36-37-Man vijanden zal hebben in onze eigen familie. Wie vader of moeder liefheeft boven Mij, is Mijns niet waardig mij. Die houdt van zoon of dochter meer dan ik niet waardig is van mij.

De belangrijkste reden voor de vervolging van gelovigen Gods niet bereid aan te passen aan de opdracht en de bijbelse sabbat, een heilige dag van rust te doorbreken. Acceptatie of afwijzing van de zondag als een dag van aanbidding in de nabije toekomst, van essentieel belang voor onze redding. De Bijbel verwijst naar dit proces als een merkteken van het beest aannemen of aanvaarding van de zegel van God. (Lees meer in artikel nummer 666 beest, merkteken van het beest en het zegel van God)

Quote:. "Er komt een moment dat het volk van God de volledige impact van vervolging weten, zoals respecteert de heiligheid van de zevende dag .... Maar het volk van God volledig te worden gemeld bij hem en de Heere zal handelen in hun voordeel en om te bewijzen dat Hij God is boven alle goden. "(Chritsian Service, 156)

Bij het overwegen van het bewijs van de samenwerking tussen de Verenigde Staten en het Vaticaan, weten we dat dit keer niet ver weg is.

Quote: "We weten dat" wanneer de Kerk in ons land om zich te verenigen samen punten beleden geloof, zal invloed hebben op de Verenigde Staten om haar verordeningen en de ondersteunende instellingen af ​​te dwingen, dan protestantse Amerika zal een beeld van de Romeinse hiërarchie te creëren. Ware kerk zullen worden blootgesteld aan vervolging, als Gods volk in het verleden. "(De Geest der Profetie, Volume 4, 278)

Ook werd ons verteld dat de moeilijke tijden niet lang zal duren. Quote: "We staan ​​op de drempel van grote en ernstige gebeurtenissen De profetie is vervuld De laatste grote strijd zal kort zijn, maar vreselijk .... Hoe lang duurt het gewoon een tijdje..?." (Selected Messages, svazek3 , 419)

God beloofde bescherming

Wij vertrouwen op de zekerheid dat God ons liefheeft, en laten wat er ook gebeurt, blijf bij ons en ons in het Koninkrijk der heerlijkheid te leiden. We hebben geen zorgen te maken over de toekomst, omdat God beloofd heeft dat het zal worden met ons. Quote:. "Er is altijd een kans dat we in de problemen en persoonlijk gevaar, maar we hebben de moed niet op, wij als Gods volk om hun inspanningen en hopen te verhogen Want wanneer het tijd is om het risico voor Gods volk, is de tijd voor God om een ​​duidelijk bewijs van zijn macht. bieden "(Maranatha 194, 191)," Het volk van God hoeft zich geen zorgen. Satan kan niet de toegestane limiet overschrijdt. God beschermt zijn volk. "

Ellen White schreef veel artikelen die betrekking hebben op de tijd wanneer het zal worden afgedwongen zondag wet. Als u zich te onthouden van werk op zondag, zullen we zondag zendingswerk te wijden voor een korte tijd hun vijanden te ontwapenen. Op zondag zullen we ons concentreren op de missie te krijgen merkteken van het beest.

Abomination dat waarschuwt ons

Matteüs 24,15-22 -. "Als je de heilige plaats van de staat, verschrikkelijke gruwel ', die sprak over de profeet Daniël (laat de lezer te begrijpen) te zien, dan laat zij die in Judea zijn, vluchten naar de bergen Who zal worden op het dak niet naar beneden komen om iets uit het huis, en die in het veld, al dan niet terug te keren naar de jas. Alas, in die dagen voor zwangere en borstvoedende. Bid dat je niet lopen in de winter te nemen of de sabbat. Op dat moment is er een grote verdrukking zoals er niet tot aan het begin van de wereld, en wat nooit zal zijn. Als die dagen niet ingekort werden, niet zou redden niemand. Omwille van de uitverkorenen die dagen niet zal worden ingekort. "

Deze verzen E. White zegt: "Niet veel tijd waarin we worden gedwongen te vluchten op het afgelegen en eenzame plaats, ooit net als de discipelen Net als de belegering van Jeruzalem door de Romeinse legers was het signaal voor de joodse christenen, als goed. als machtsgreep over delen van ons land (Verenigde Staten) door de uitgifte van het decreet, dat handhaving van de pauselijke Sabbat zondag, waarschuwen ons om. Dan is het tijd om te vertrekken van de grote stad en zullen voor te bereiden op de steden en gemeenten op afstand te verlaten huizen in geïsoleerde gebieden in de bergen "(5T 464 465)

Met andere woorden, toen de VS een wet die gebonden is om te voldoen aan een rustdag op zondag, het is voor ons een teken aan de steden en andere voorbereiding vertrekken.

God in Zijn oneindige wijsheid, zullen er enige rust voor de vervolging, om te voorkomen dat aan vervolging ervaren. Velen zullen worden opgeslagen in het graf voor het gevreesde examen, terwijl het lijden valt op de wereld. Daarom moeten we altijd in mijn gebed verzoek om te spreken:. "Niet mijn wil gedaan worden (Lucas 22:42) (Counsels on Health 375)

Waarom God laat vervolging?

Er zijn veel positieve redenen dat vervolging met zich meebrengt. Het blijkt inderdaad rug tegen Satan, omdat een positief effect zowel op de vervolgden, alsook aan die getuigen.

Eerste De vorming van karakter - Citaat: "God in Zijn grote liefde wil dat we ontwikkelen zeldzame gaven van zijn geest Het stelt ons in staat om obstakels, vervolging en ontbering te overwinnen, niet als een vloek, maar als de grootste zegen in ons leven Elke.. verleidingen te weerstaan, alle lijden dat we ondergaan moedig, brengt ons een nieuwe ervaring voor de vorming van ons karakter. "(Ministerie colporteur, 67)

Tweede getuigenis aan de wereld - Citaat: "Altijd als er vervolgingen, die ervaring kan de beslissing voor Christus of tegen hem." (Wens der Eeuwen 442) Tot nader versterkt de beweging af te dwingen zondag, zullen sommige worden gearresteerd en berecht. "Mensen die geparadeerd voor de rechtbanken, sterk verdedigen van de waarheid. Veel van de mensen die het horen beslist om alle geboden van God. Dus maak je kennis met de waarheid, duizenden mensen die anders niet over horen." (Big Drama Ages 381)

Derde Expressions van Gods genade - door het lijden en de vervolging van gelovige mensen bij zijn shows zijn roem en karakter. Toeschouwers moest duidelijk zijn dat God was met de martelaren, die werden gemarteld en vermoord. Veel in plaats van vloeken en wanhopige kreten, wanneer de dood gebeden en gezongen en getuigden over de voortdurende aanwezigheid van God en de grote genade.

4de plaatst ons in de rol van de dienst en zegen - Citaat: "Door te aanvaarden dat John was verbannen naar het eiland Patmos, Christus zijn discipelen gebouwd naar een plaats waar hij de meest waardevolle recht om kerken te instrueren vervolging te ontvangen .... John was een middel van genade ... Ik heb nooit zoveel geleerd over Jezus. Nooit hoorde zoveel uplifting waarheid. "(Onze High Calling 315)

Het verspreiden van het Evangelie - Mensen hebben de neiging naar de koloniën associëren. Quote: "Maar de Heere wil dat Zijn volk te worden verspreid over het land niet hoeft te associëren op een plaats Jezus zeide: Gaat heen in de gehele wereld en verkondigt het evangelie aan de ganse schepping Toen de apostelen gekozen om te verblijven in een grotere... nummers in Jeruzalem, kwam op hen vervolging en werden verspreid naar alle uithoeken van de bewoonde wereld. "(8T 215)

5e Bewijs van het volgen van God - Satan is best om het volk van God te ontmoedigen. Daarom, de moeilijkheden en naar beneden gestuurd zijn het bewijs dat wij aan de kant van God. Quote:.. "Als mensen proberen te verzoenen met God, weet, dat de vernedering van het kruis nog steeds voortduurt De krachten en de krachten van het kwaad aanval tegen al diegenen die houden van Gods wetten Daarom, in plaats van de vervolging van Christus 'discipelen bedroefd, moeten ze leiden tot vreugde. Het toont aan dat wandelen in de voetstappen van zijn Meester. "(Gedachten van de berg zaligsprekingen 29)

Toen de storm zal komen op ons vervolging, veel vallen weg en zullen niet bereid zijn om te lijden voor wat ze geloven en aan de kant van de vijand toe te voegen. Quote: Maar aan de andere kant, de ware schapen de stem van hun ware Herder horen. Met de immense toewijding zal trachten te redden verloren en velen van degenen die zijn afgedwaald van de kudde, en keert terug naar de Grote Herder volgen. Gods volk op rally tegen de vijand en maak een verenigd front. Vanuit het perspectief van een gemeenschappelijk gevaar van geschillen over de superieure positie. Hij zal niet praten over wie moet worden beschouwd als de hoogste. "(Maranatha 194)

Beroemde beloning

De beroemde, de bezoldiging ontvangen door de gelovigen arbeiders, te verzamelen rond de troon van God en het Lam. Toen John in zijn sterfelijk lichaam, dat hij de heerlijkheid van God zag, viel als dood, niet in staat om het zicht te verduren. Maar, als kinderen van God, gekleed onsterfelijk, zie "hem als hij is." (1 Johannes 3:2) Zij zouden staan ​​voor de troon, gaf in de geliefde. Al hun zonden waren uitgewist, verwijderd al hun overtredingen. Nu kunnen ze kijken naar de onthulde glorie van Gods troon. Wij nemen deel met Christus in Zijn lijden, en samen met hem te werken aan een plan van verlossing en met hem ook verheugen in de ogen van de zielen die zijn opgeslagen in het koninkrijk van God, dat er voor alle eeuwigheid God te prijzen. (9T 285)

Smeek u, maak je klaar voor de komst van Christus op de wolken van de hemel. ... Bereid je voor op de rechtbank, zodat wanneer Christus komt, gevierd door iedereen die in Hem geloven, zou kunnen worden onder degenen die met hem te ontmoeten in vrede. (9T 285)

Getrokken uit het boek van G. Edward Reid - "Zondag komt", vertaald uit het Engels oorspronkelijke "Zondag's Coming Verkrijgbaar in de uitgeverij Jupos!

Wij raden het lezen van het boek De Grote Strijd door Ellen Gould White.


Gerelateerde artikelen uit de categorie - Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus

uiteindelijke misleiding van satan, het simuleren van de komst van Jezus Christus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bijbelse profetie vervuld en suggereren dat onze wereld is aan het eind van hun geschiedenis. Huidige gebeurtenissen in de wereld geeft aan dat we in de laatste dagen van deze ...
Toegevoegd: 06.05.2011
Aantal keren bekeken: 275086x

Video - Ted Wilson - GYC-2010 - No Turning Back

425_ted_wilson.jpg Kijk naar de preek ter bevordering van de voorzitter van de Algemene Conferentie nep Ted Wilson, 2010 - No Turning Back. ...
Toegevoegd: 08.05.2011
Aantal keren bekeken: 87896x

Het naderen van de rechtbank van God - Get Ready!

303_bozi_soud_milenium.jpg Veel mensen zouden anders gaan leven als ze zich realiseerden dat hun levens op een dag zal worden beoordeeld op de beproeving. God's Court is een dergelijk belangrijke gebeurtenis dat zij ...
Toegevoegd: 04.01.2011
Aantal keren bekeken: 131647x

Tekenen van de tijden - Het Evangelie gepredikt zal worden aan de wereld

257_evangelium_bude_hlasano_celemu_svetu.jpg Matteüs 24,16 - Dit evangelie van het koninkrijk gepredikt zal worden in de hele wereld tot een getuigenis voor alle volken. En dan zal het einde komen. "Laten we eens kijken ...
Toegevoegd: 09.11.2010
Aantal keren bekeken: 462302x

Een dramatische toename van het aantal aardbevingen!

392_katastrofykont.jpg Voortdurend toenemend aantal aardbevingen in het hele land. Veel mensen zien veranderen en afwijkingen van de natuur en beginnen te beseffen dat niet alles in orde is. Ze beseffen dat er ...
Toegevoegd: 11.03.2011
Aantal keren bekeken: 227403x

Nl.AmazingHope.net - Vervolging van de gelovigen in de tijd van het einde