Nl.AmazingHope.net (Op de home page) Nl.AmazingHope.net

Wat gebeurt er met de mens na de dood

Wat is de dood?

57_hrbitov.jpg

Wat gebeurt er met de mens na de dood

Toegevoegd: 29.07.2010
Aantal keren bekeken: 287472x
Onderwerpen: Wat is de dood?
PrintTisk

De dood is niet echt heel mooi woord, dat zou mensen aan het praten. Het is omgeven door een groot mysterie. Voor veel mensen is dit een groot mysterie, een groot vraagteken.

Ik zou willen brengen in dit artikel, wat zegt over de dood van het boek, dat is het meest populaire boek in de wereld. Het is een boek dat hoop geeft in ons leven, vertelt ons wie we zijn, waarom in deze wereld we zijn en waar wij heen gaan na de dood. Het is een boek waarvoor onze voorouders in het bezit waren van haar straf, marteling en het branden van hun eigen kerken. Dit boek is de Bijbel. Wat is de Bijbel zo geheim dat ze zo bang voor de Kerk in de Middeleeuwen? In de Bijbel vind je de ware antwoorden op alle vragen in je leven die niet samenvallen met de leringen en tradities van de katholieke kerk.

In de Bijbel lezen we op veel plaatsen, wat gebeurt er voor de mens na zijn dood. Ik kan u verzekeren dat de dood niets is. De man die sterft, weet hij niets, niets om hem te kwetsen of lastig te vallen. Gaat naar de hemel of de hel, slaapt tot de tweede komst van onze Here Jezus Christus.

Genesis 2,7 - dan is de Here God had de mens geformeerd stof uit de aardbodem en blies in zijn neusgaten de adem van het leven. Dus het werd de mens een levend wezen.

In dit vers schrijft niet dat men moet denken. Er staat geschreven dat wanneer God ademde in het menselijk lichaam de adem van het leven, werd de mens een "levend wezen".

1 Korintiërs 15,45 - Dus het is geschreven: De eerste mens, Adam, werd een levend wezen, de laatste Adam, een levengevende geest.

De mens is een combinatie van lichaam en "adem van het leven", wat een "levende ziel" vormt. Als deze combinatie van fragmenten, het lichaam keert terug naar het land van waaruit hij is genomen, de adem van het leven (geest) keert terug naar God die gaf hem een "ziel" - een man - niet meer bestaat. De dood intreedt.

Kijk eens naar deze verzen uit de Bijbel die zeggen dat de dood niets is.

Prediker 12,7 - Voordat het stof terug te keren naar het land, waar gebruikt, en de geest keert terug naar God die hem gegeven heeft.

Prediker 9,5 - de levenden weten dat zij zullen sterven, maar de doden weten niets en wachten niet meer te belonen, is het geheugen vergeten.

Job 7.9 - als de wolken voorbij en verliest de persoon die valt in het graf, des te meer mislukken.

Job 16,22 - Jaren liep mij is een einde komt aan, gaan we op reis waar ik vandaan kom terug.

Psalm 104,29 - Als u uw gezicht te verbergen, zijn ze bang, wanneer neem je hun adem, zij sterven en terugkeren naar de stof.

Psalm 115,17 Het is niet de doden, die de HERE loven, die naar beneden gaan om te zwijgen;

Hebreeën 9,27 - Mensen zijn vastbesloten om eenmaal te sterven, en vervolgens in afwachting van proces.

Een van de grootste religieuze wanen in deze wereld is, de leer van de onsterfelijkheid van de ziel. Hierdoor kan het spiritisme te moedigen, waardoor spoken, de communicatie met de overledene. De Bijbel schrijft niet overal op de onsterfelijkheid van de ziel. Na de dood is niet geen leven, noch fysisch, noch mentaal. Man dood in slaap en weet van niets.


Gerelateerde artikelen uit de categorie - Wat is de dood?

Video - Zoeken naar waarheid - het goede nieuws over de hel

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Wat is de dood en wat is na de dood? Wat is de hel, waar de hel is? Is de hel echt, of is louter fictie? Het is echt een liefhebbende ...
Toegevoegd: 01.11.2010
Aantal keren bekeken: 152026x

Dood, is iets na de dood?

72_co_je_po_smrti.jpg Wat is de dood?Eerst de mensen verdeeld in twee delen - lichaam en ziel van de filosoof Plato. Hij zei dat het lichaam is sterfelijk en onsterfelijke ziel. Dat hebben de ...
Toegevoegd: 12.08.2010
Aantal keren bekeken: 134481x
Aanbevolen

Valse leer van de onsterfelijkheid van de ziel

58_duch.jpg Het is echt onsterfelijke ziel, of is het een illusie? Wat vertelt ons dit in het achterhoofd de Bijbel?Veel kerken hebben genomen heidense leer van de dood. Zij geloven dat na ...
Toegevoegd: 30.07.2010
Aantal keren bekeken: 138473x

De ziel die niet gedood kunnen worden - Matthew 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Matteüs 10,28 - Wees niet bang voor degenen die het lichaam doden, maar niet kunnen doden de ziel. Eerder bang voor hem, die beide, ziel en lichaam kan verderven in de ...
Toegevoegd: 05.04.2011
Aantal keren bekeken: 149159x

De hel is net - wat zal het einde van de goddeloze mensen?

371_existuje_peklo.jpg Veel mensen zijn bang van de hel en eeuwig lijden. Maar de hel? De Bijbel spreekt van de hel, dat is slechts tot de laatste dag van de afrekening komt. Toen ...
Toegevoegd: 02.03.2011
Aantal keren bekeken: 157483x

Nl.AmazingHope.net - Wat gebeurt er met de mens na de dood