Nl.AmazingHope.net (Op de home page) Nl.AmazingHope.net

We hebben behoefte aan opwekking en reformatie in ons leven, niet alleen woorden!

Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus

528_oziveni_a_reformace.jpg

We hebben behoefte aan opwekking en reformatie in ons leven, niet alleen woorden!

Toegevoegd: 04.01.2012
Aantal keren bekeken: 145971x
Onderwerpen: Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus
PrintTisk

De gelovigen mensen zijn vurig bidden voor de uitstorting van de Heilige Geest, die wordt beloofd aan het werk voltooid was, en Jezus Christus zou kunnen komen aan de geschiedenis van het kwaad te stoppen. We willen allemaal Pinksteren snel teruggekeerd, maar vragen wat. Wanneer de Heilige Geest gezonden, zal ik in staat zijn om te voldoen? Ik leef dus ik beroep gedaan op God? Ik was bereid om zich te ontdoen van de zonde, egoïsme, trots en verslavingen in je leven?

Ik zag dat niemand kon deelname aan het "verfrissende" hebben tot gewonnen elke zwakte, trots, egoïsme, liefde voor de wereld en over al het valse woord en daad. Daarom moeten we meer en meer dichter bij de Heer serieus en streven ernaar om de voorbereiding die nodig is om te slagen in onze strijd de dag van de Heer bekwamen. Laten we allemaal onthouden dat God heilig is, en dat niemand, maar heilige wezens ooit kunnen wonen in Zijn aanwezigheid. (EW 71)

Ik zag dat veel verwaarlozing broodnodige voorbereidingstijd en keek naar de "verfrissend" en "Latter Rain" als iets dat zou bekwamen die hun eigen kon houden op de dag van de Heer en woonde voor zijn gezicht. Oh, hoeveel ik heb gezien in tijden van problemen zonder onderdak! Verwaarloosde de nodige opleiding en dus kon het niet verfrissend, te aanvaarden en moeten alle leven bekwamen is het gezicht van een heilige God. (Maranatha 2.2)

Ik zag ook dat vele zich niet realiseren wat ze moeten zijn in tijden van nood kunnen ze zonder God leven in het gezicht van de hogepriester in het heiligdom. Degenen die op het zegel van de levende God te ontvangen en te beschermen tijdens de verdrukking, het spiegelbeeld van Jezus volledig in.

Er moet een revival en reformatie onder leiding van de Heilige Geest zijn. De opwekking en reformatie zijn twee verschillende begrippen. Herstel betekent het herstel van het geestelijk leven, het herstel vermogen van de geest en het hart, de opstanding uit de geestelijke dood. Reformatie betekent reorganisatie, een verandering in het denken in het concept van gebruiken en praktijken. Reformatie zal niet leiden tot goede vrucht van gerechtigheid, tenzij vergezeld van een opleving van de Geest. De opwekking en reformatie is vastbesloten om zijn werk te doen en zijn prestaties moet leiden tot de fusie. (1SM 128)

Handelingen 3,19 - Bekeert u dan, en bekering, opdat uw zonden mogen uitgewist worden, wanneer de tijden van verademing mogen komen van de aanwezigheid van de Heer;

Openbaring 3,19-21 - Ik doe alles wat ik lief heb ik bestraf en op te voeden. Vuur dan ook en bekeer u. Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop.

Openbaring 3,3 - Weet je nog wat je gehoord en aanvaard, vasthouden aan het en bekeer u. Als je wakker wordt, zal ik komen als een dief! Ook zal niet weten wat uur Ik zal tot u komen.

1 Peter 2,9 - "Maar gij zijt een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk (bijzondere mensen-KJB), kunt u verklaren de lof van Hem die u geroepen uit de duisternis tot zijn wonderbaar licht. "

Laten we ons voorstellen als een mooie auto. Buiten is glanzend, schoon, mooie uiterlijk en wacht tot de chauffeur arriveert. De bestuurder is op zoek auto die is mooi, glanzend en schoon. Bypass aan beter zicht te krijgen op hem, en dan wil binnen te halen. De chauffeur opent de deur, maar de deur wordt uitgerold een grote stapel afval, afval en puin. De bestuurder zesmutní erg teleurgesteld en sluit de deur en ga ergens anders. Dit is precies wat ons kan overkomen! Ik bid voor de uitstorting van de Heilige Geest, maar als het gaat, vindt hij ons binnen schoon te maken? Of is uitgerold van onze ontmoeting geen enkele religie zonden stapelen gewoonten en zwakke punten, die we konden niet opgeven egoïsme en slechte gewoonten in het eten, entertainment en kleding?

Stel je voor weer een mooie sportwagen, het is exotisch ogende auto die duizenden en duizenden dollars kost. De chauffeur start de auto, start de motor direct soepel. De bestuurder van een van de snelheid, voeg langzaam het gas en doet. Nu gaat snel. Keert terug naar liefdevol en begin te handelen met een zachte doek een mooie vacht. Til nu de tank met premium benzine en zorgvuldig gegoten in de tank.

Wat is deze variant?

De chauffeur komt tot een mooie auto en gooi hem in goedkope benzine. Dan giet het in flessen van frisdranken, cafeïnehoudende dranken en thee en een grote pot koffie. Ram in de tank veel snoep, hamburgers van fast food outlets, chips, brood gegarneerd met kip en kalkoen vlees (vol met antibiotica en toxinen) en hot dogs. Dan begint het te regenen in tien pond zak suiker. Nu is de chauffeur neemt een fles van brandstof additieven die er uitzien als vitaminen, en leg ze in de tank. Vervolgens omzeilt auto en mounts. Proberen om haar auto te starten en begint te trillen, hoesten en spuwen rook. Tot slot, de motor branden, en het verlaten van de auto, schieten en roken.

"De Schepper van deze auto, aangezien het een perfect functionerende machine gebouwd. De bestuurder besloot om in plaats daarvan zetten in de tank van de beste brandstof het ergste." De auto is op weg naar de reparatiewerkplaats aan te werken aan een monteur. Maar als automonteur reparaties, de chauffeur weer te geven hem meer slechte dingen.

We maken geen ons lichaam absoluut dezelfde? Onze Heer heeft een geweldig lichaam en een perfecte manier. Zelf wordt voortdurend vernieuwd zich, schoon te maken met zichzelf geneest, maar welke vorm? Van wat te geven zelf het lichaam. Bijvoorbeeld, als we eten gebakken voedsel, plus heel veel snoep, cafeïne, vormen elke cel van het slechte eten. Dan wat dacht je van werk? En moge de Heilige Geest in ons wonen en goed invloed op ons als het lichaam wordt overspoeld met giftige stoffen uit een slechte spijsvertering en giftige stoffen?

1 Korintiërs 10,31 - Well - of u nu eet of drinkt, wat je ook doet, doe het allemaal voor de glorie van God.

1 Kor 6,19 - Wist u dat uw lichaam een ​​tempel van de Heilige Geest, die in u is, die je hebt van God? Wij zijn niet van jezelf, werden veel van jullie verlost! Daarom, gij hun lichaam te eren God.

Filippenzen 3,19 - Hun einde is het verderf, hun god van de buik en hun heerlijkheid in hun schande. Die denken alleen over aardse dingen

Spreuken 23,3 - De niet belust op zijn lekkernijen - is dat voedsel is misleidend!

Satan is nergens bang voor want dat zal vrijgeven Gods volk de weg en verwijder alle obstakels voor de Heere uit te storten zijn Geest op de kerk en zwijmelen gehard Vergadering. (1SM 124)

Belijdt uw zonden aan God

Bid in nederig gebed tot God is genadig om je te herinneren mis in je leven en je zou kunnen vragen om vergeving. U zult zien dat oude herinneringen tot leven komen en je realiseert je een hoop zonden belijdt, zult u aan God. Als je iemand pijn doen, moet je om vergeving te vragen en de man. Misschien heb je ziet er vreemd uit, maar misschien is het beweegt zijn hart en gaan nadenken over de kracht die je zo veranderd. Als je dat doet de zonde in het openbaar, die een rol hebben het denken van veel mensen is de noodzaak om in het openbaar excuses aanbieden en toegeven fout. Je moet nooit te vergeten dat ons gedrag op het standpunt van Jezus Christus beïnvloedt, en daarmee het lot van anderen. Wij zijn dus verantwoordelijk voor hen.

Reformatie in voeding en dieet

Mij ​​werd getoond dat de principes die we hebben gekregen in eerdere dagen zijn zo belangrijk vandaag de dag dat we moeten kijken naar deze producten net zo echt als voorheen. Er zijn mensen die nooit het licht gereden door het bestuur in kwestie. Nu is de tijd dat we uit getrokken van onder kbelce licht schijnen en laat zijn heldere doordringende stralen. (CD 23)

God had voor de mensen in de schepping van de wereld plan. - "God gaf ons voor granen, fruit, noten, zaden en groenten eten om hen voor te bereiden zo eenvoudig mogelijk, zijn bijzonder gezond en voedzaam.". (E.G.White - Life Geluk pp. 69-70).

1 voedingsmiddelen in hun natuurlijke staat Eet mogelijk te maken. Eet veel rauwe groenten en fruit, vooral donkere kleuren. Donkere producten zijn de gezondste en meest voedzame. Dierlijke producten kan de plaats van volkoren meel en noten. Stop met het eten net voor je een vol gevoel. Over het algemeen aanbevolen, wacht minimaal 5-6 uur voor de volgende maaltijd, eten op vaste tijden per dag en niets eten tussen de maaltijden door. Vermijd het eten na 18.00 uur.

Soms is het het beste om te eten slechts twee keer per dag. In de vroege middeleeuwen mensen aten twee keer per dag, van 11 eeuw, meestal drie keer per dag. De gewoonte van het eten tussen de twee belangrijkste maaltijden (snacks) verscheen pas in de vorige eeuw en werd gemeengoed. Tegelijkertijd is sterk uitgebreid beschaving ziekten. Ervaring in klinieken bleek dat vermindering van het aantal maaltijden tot twee per dag is gebleken bij de behandeling van ziekten van de beschaving. (Griekse filosofen beschouwd als de mensen die eten meer dan twee keer per dag dat Barbara.)

Slecht bereid voedsel verzwakt de organen waarin het bloed wordt gevormd. Het lichaam dan is er chaos, wat leidt tot misselijkheid. De mens is scherp en heeft een slecht humeur. Vermijd het drinken van dranken die cafeïne bevatten, te vermijden chocolade, specerijen, mosterd, azijn, zeer verwerkt en geraffineerd voedsel zoals wit meel en suiker en dierlijke producten.

Gebruik natuurlijke anti-virale kruiden en voeding: tijm, salie, rozemarijn, knoflook, gember, uien, aardbeien, en spruitjes. Gunstige natuurlijke producten ondersteunen van het immuunsysteem.

2e Alle processen in ons lichaam water nodig. Water werd met succes ook gebruikt als een therapeutisch middel. Gedurende de dag moeten we drinken twee tot drie liter schoon water.

3 niet roken of drinken cafeïnehoudende of alcoholische dranken. Recente studies hebben aangetoond dat al een licht tot matig alcoholgebruik een vermindering van de hersenen veroorzaakt. Cafeïne is een stof die helder denken voorkomt. Een studie wees uit dat, hoewel de deelnemers in staat waren om over-dosis cafeïne sneller schrijven nog, een vijf-tot tien keer meer fouten gemaakt. Cafeïne stimuleert, maar draagt ​​niet bij aan een gezonde en nuchtere reflectie.

4 Oefening ten minste 20-30 minuten per dag, bij voorkeur in de frisse lucht en zonneschijn. Als het niet genoeg zon, gebruik dan een kwaliteit supplement van vitamine D.

5 Sleep tenminste 6-8 uur per nacht. De beste tijd is voor middernacht. Het grootste positieve effect kan worden bereikt wanneer je naar bed rond negen. Als u op te slaan om te slapen ongeveer negen uur en tijdens het slapen in het donker, je lichaam zal kunnen genieten voor middernacht, melatonine-niveau stijgt snel. In de ochtend kunt u vroeg wakker en in staat om veel werk te vangen.

6 Relax, gelukkig te zijn en vertrouwen in God. Zijn middelen zijn de beste! Of je iets tegenkomt in het leven, vertrouwen dat God zal je leiden dat je niet alles wat je niet zou doen laten en alles lijkt slecht tot goed gebruik uiteindelijk. Zingen en God loven, omdat het lied kan wonderen te werken met de menselijke geest en moedig je hart.

Wanneer degenen die weten hun fouten, zullen ze de moed hebben om hun gewoonten te veranderen, zullen ze weten dat de correctie een grote strijd en doorzettingsvermogen vereist. Zodra de persoon het creëren van de juiste omgeving in eetgewoonten, erkennen dat de consumptie van voedingsmiddelen die voorheen werden beschouwd als onschuldig, langzaam te ontwikkelen, maar zeker, de basis van een slechte spijsvertering en andere kwalen. (9T 158-160)

Reformatie van kleding

1.Timoteova 2,9 - Voor vrouwen, ongeacht of gewijzigd versieren kleding, bescheiden en verstandig, geen merkbare haar en goud of parels of dure jurken, maar met goede daden, zoals dat hoort bij vrouwen die belijden naar de godzaligheid is.

Hoe kan iedereen tevreden met gevoelens van waardeloosheid en de oppervlakkigheid van de mode als ooit geproefd van de liefde van Christus? Wat doet pijn mijn hart om te zien het leven van hen die beweren een rustige en bescheiden Heiland te volgen, en toch zo op gebrand om bij te blijven met het niveau van de seculiere kleding. Ondanks hun religieuze vroomheid is bijna onmogelijk om ze te onderscheiden van ongelovigen. Verblijdt u in het goddelijke leven. Hun levens en geld zijn gewijd aan excentrieke kleding.

Reformatie inzake ontvangst

We leven in een tijd van ongekende verlangen naar entertainment. Overmatige losbandigheid en extravagantie heerst overal. Drukte van enthousiast voor amusement. Denken verzwakt en verschrompelen omdat het niet gewend zijn, studie of discipline na te denken. Als gevolg daarvan zijn zij dwaas verlangens. God verlangt dat iedere ziel werd opgeleid, schoon, nobel en gehard. Ze worden vaak opgeofferd waardevolle doelstellingen voor de presentatie van de mode en casual gebruik. (MYP 357)

Elk leuk als je in geloof bidden voor een zegen, is het veilig. Echter, elke vorm van entertainment dat prive-gebed zal voorkomen, berooft u van devotie, of houdt u van gebedsbijeenkomst, is gevaarlijk. (CT 337)

Lovers spelen nog steeds onderhoudend theater, paardenraces en casino's. Overal heerst plezier en spanning tot het uiterste, maar de ure der verzoeking komt een einde en alles zal binnenkort voor altijd worden besloten. Satan weet dat zijn tijd is al dicht. Hij zette al hun middelen om mensen te misleiden en verfijnd dat het iets en Charmed nam, in afwachting van de dag van de test van de genade en deuren gesloten voor altijd. "DA 636 CHS 51 (zie ook FE 335).

Nu moet je continue verzet tegen het kwaad te laten zien. De hele hemel zijn geïnteresseerd in mannen en vrouwen, die hij gewaardeerd God zo dat Hij Zijn geliefde Zoon om te sterven en inwisselen. (IHP 195)

"Elk zwak, worstelen en twijfelen aan degene die zich volledig overgeven aan God, het aangaan van directe relatie met de krachten die hem in staat stellen om de overwinning te krijgen. Het zal dichter bij de hemel zijn, en bij elke test en krijg dringende steun en hulp van de Engelen van Genade . "(AA 298-9)

"Ernstige feit dient te worden onthouden alleen de mensen van de wereld, maar ook onze eigen gemeenten, die dag zal de Heer plotseling onverwacht komen." FE 336e

"Toen de aflossingsvrije periode zal eindigen, het komt plotseling, onverwacht - op een moment dat iedereen de minst verwacht, maar vandaag kunnen we een schoon verleden hebben in de hemel en weet dat God ons heeft aangenomen ....". 7BC 989e

Voor elk lid van de kerk de wereld nog steeds licht uitzenden, zodat mensen niet hoeven te vragen: Wat deze mensen anders doen dan anderen zullen en moeten leiden tot beëindiging van assimilatie aan de wereld en komen ook voor om alle kwaad te vermijden, niet gegeven aan geen excuus spotter. (1SM 121)

De heropleving van de ware godzaligheid is onze meest dringende behoefte. Deze inspanning is onze primaire werk. We streven ernaar om echt het ontvangen van Gods zegen, niet omdat God zou niet bereid zijn om ons uw zegen, maar omdat we niet bereid zijn om ze te accepteren. Onze hemelse Vader is meer bereid om zijn Heilige Geest geven aan hen die Hem om vragen dan wanneer aardse ouders geven goede gaven aan uw kinderen. Maar onze taak is door het geloof, nederigheid, berouw en oprechte gebed dat de voorwaarden waaronder God beloofde te verlenen ons zijn zegen. Het herstel kan worden verwacht slechts in antwoord op gebed. (1SM 121)


Gerelateerde artikelen uit de categorie - Teken van de tijd voorbij is, de tweede komst van Jezus Christus

Bijbelse tekenen van Christus 'komst en het einde van de Wereld - Deel 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Bijbelse tekenen van Christus 'komst en het einde van de wereld - Deel 220e eeuw in de geschiedenis van de wereld volledig uniek. Toen hij begon, nog niemand is op een ...
Toegevoegd: 11.11.2010
Aantal keren bekeken: 181981x
Aanbevolen

Messiasbelijdende Joden

164_izrael_vlajka.jpg Messiasbelijdende Joden - fulfilling prophecyNaast tal van christelijke denominaties bestaan in Israël en de beweging van de zogenaamde "Messiaanse Joden". Deze mensen zijn meestal afkomstig uit joodse families, maar geloof in ...
Toegevoegd: 06.10.2010
Aantal keren bekeken: 173699x

Komt een grote financiële crisis is onvermijdelijk

478_graf-down.jpg De hele wereld wordt geconfronteerd met steeds grotere financiële problemen. Veel mensen begonnen te beseffen dat deze vicieuze cirkel van de enorme staatsschuld niet het voortouw nemen buiten. Het is slechts ...
Toegevoegd: 13.09.2011
Aantal keren bekeken: 135425x

Video - valse leringen in de laatste dagen

441_video_falesny_mesias.jpg Ondertitels aan de video:De Bijbel voorzegt het morele niveau van de mensheid aan het einde van de tijd. We zijn getuigen van deze dingen goed?Jezus zei in Mattheüs 24, 4-5, in ...
Toegevoegd: 03.06.2011
Aantal keren bekeken: 119916x

De wederkomst van Jezus Christus

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Christus zal persoonlijk en zichtbaar komen in de hemel. Komt als Heer der heren en Koning der koningen. De Bijbel wordt geleverd als links en iedereen zal Hem zien.Iedereen begrijpt duidelijk ...
Toegevoegd: 25.01.2011
Aantal keren bekeken: 151303x

Nl.AmazingHope.net - We hebben behoefte aan opwekking en reformatie in ons leven, niet alleen woorden!